Lash & Brow

Wij accentueren met onze exclusieve Lash & Brow behandelingen jouw ogen en wenkbrauwen.  Of je nu een drukke levensstijl hebt, op zoek bent naar een natuurlijke uitstraling, of gewoon wat verwennerij zoekt, onze Lash & Brow services zijn perfect voor jou. Laat onze ervaren professionals je begeleiden naar een moeiteloze, natuurlijke schoonheid die past bij jouw unieke stijl
 
Lashlift & Wimpers Verven
 
Bij Trebeaut tillen we de betovering van jouw ogen naar nieuwe hoogten met onze Lashlift-techniek. Geen gedoe met wimperextensions, maar een natuurlijke lift die je wimpers prachtig krult. Als finishing touch bieden we ook wimpers verven aan, waardoor jouw ogen nog intenser spreken en je dagelijkse mascara-routine overbodig wordt.
 
Brow Lamination & Wenkbrauwen Verven
 
Voor perfect gestylede wenkbrauwen zonder dagelijkse inspanning, hebben we Brow Lamination. Deze behandeling geeft jouw wenkbrauwen de ideale vorm en strakke look zonder make-up. En omdat we houden van details, bieden we ook wenkbrauwen verven aan voor een extra dimensie en perfecte match met jouw stijl.
 
Bij Trebeaut draait het niet alleen om de resultaten, maar ook om de ervaring. Wij creëren een ontspannen sfeer waarin je kunt genieten van een moment van zelfverwennerij. Laat ons je meenemen op een reis naar stralende ogen en perfect gestylede wenkbrauwen.
BOEK NU