About Us

Wij zijn een jonge clinic gevestigd in Heemstede op een goed bereikbare locatie waar je helemaal tot rust kunt komen! Alles bij Trebeaut draait om jou en jouw huid en om deze in hun beste conditie te krijgen, zodat jij je goed en mooi voelt. Ons aanbod bestaat uit zowel skin-treatments alswel beauty treatments zoals brow aesthetics en waxing/threading. In onze skintreatments vinden wij het belangrijk om de ritme van de huid te respecteren en te ondersteunen. We vertellen jou daar graag wat meer over.
 
De term Circadiaan Ritme is mogelijk nieuw voor je, maar je hebt waarschijnlijk wel gehoord van je biologische klok. Dit genetisch bepaalde en aangeboren mechanisme reguleert verschillende lichamelijke functies met een specifieke periodiciteit. Niet alleen bij mensen, maar ook bij planten en dieren. Er zijn jaarlijkse ritmes (zoals vogeltrek of het voortplantingsgedrag van veel dieren), maandelijkse ritmes (zoals de menstruatiecyclus) en dagelijkse ritmes, oftewel Circadiane Ritmes (‘circa dies’ betekent ‘de hele dag rond’ in het Latijn).
 

Circadiane ritmes en onze huid

Onze huid wordt aangestuurd door dergelijke Circadiane Ritmes. Kort samengevat moet de huid overdag beschermd worden tegen schadelijke invloeden van buitenaf, terwijl ze ’s nachts in herstelmodus gaat. Het is dus cruciaal om je huidverzorging hierop af te stemmen. Al onze treatments hebben naast de conditie van de huid te verbeteren, ook de focus om deze balans te herstellen en te ondersteunen, zodat jij ook ná jouw treatment kunt genieten van de effecten.