Dermaplaning

Bij Trebeaut introduceren we met trots de nieuwste trend uit Amerika: Dermaplaning. Deze innovatieve behandeling combineert het verwijderen van donshaartjes en dode huidcellen met behulp van een speciaal ontwikkeld chirurgisch mesje, wat resulteert in een verbluffend zijdezachte en stralende huid.
 
Wat is Dermaplaning?
 
Dermaplaning is een geavanceerde exfoliatietechniek waarbij de bovenste laag van de huid voorzichtig wordt verwijderd met een vlijmscherp mesje. Dit mesje is speciaal ontworpen voor Dermaplaning en verwijdert niet alleen de fijne donshaartjes, maar ook dode huidcellen, waardoor de huid een gladdere en egalere textuur krijgt.
 
Hoe werkt het?
 
Onze ervaren professionals passen de Dermaplaning-techniek met precisie toe. Het mesje wordt in een lichte hoek over de huid bewogen, waarbij het donshaar en de dode huidcellen zachtjes worden weggeschraapt. Het resultaat is een direct zichtbaar frissere en stralende teint. Bovendien bevordert het de opname van huidverzorgingsproducten, waardoor je nog meer profiteert van je skincare-routine.
 
Voor Welke Huidtypes?
 
Dermaplaning is geschikt voor alle huidtypes en wordt vaak aanbevolen voor mensen met een droge huid, fijne lijntjes, en een doffe teint. Het is een niet-invasieve behandeling zonder downtime, wat betekent dat je direct na de behandeling kunt genieten van de resultaten.
 
Bij ons staat jouw huid centraal. Onze Dermaplaning behandeling wordt uitgevoerd met de hoogste precisie en zorg, zodat je kunt genieten van een zijdezachte, stralende huid. Stap binnen bij Salon Trebeaut en ontdek de innovatieve wereld van Dermaplaning, waar we streven naar een moeiteloos mooie huid voor elke klant. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze oase van schoonheid en zelfvertrouwen.

 

BOEK NU