Waxing & Threading

Bij Trebeaut geloven we in de kunst van verfijning, en daarom hebben we onze specialiteit ook gevonden in waxen en threading.

Wat is waxen en threading?

Het zijn beproefde methoden voor het verwijderen van ongewenste haartjes, waardoor je huid zijdezacht en onberispelijk achterblijft. Met waxen wordt overtollig haar snel en effectief verwijderd, terwijl threading een eeuwenoude techniek is waarbij ongewenste haartjes worden verwijderd door ze met draad te vangen en uit te trekken. Deze methoden zijn niet alleen doeltreffend, maar ook geschikt voor verschillende delen van het lichaam, waaronder het gezicht, de benen, armen en meer.

Voor wie is het?

Voor iedereen die streeft naar een zijdezachte, haarvrije huid zonder gedoe. Onze deskundige en vriendelijke professionals zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt, terwijl ze met precisie en zorg te werk gaan.

Bij Salon Trebeaut begrijpen we dat zelfverzorging meer is dan alleen een esthetische keuze – het is een manier om je goed te voelen in je eigen huid. Daarom bieden we niet alleen professionele wax- en threadingdiensten aan, maar creëren we ook een ontspannen en gastvrije sfeer, zodat je kunt genieten van een moment van rust en verwennerij te midden van je drukke schema.

Zones:

Bovenlip

Wenkbrauwen

Volledig Gezicht

Waxen: 

Benen 

Armen 

Rug 

Oksels 

Bikinilijn

Full Brazilian

 
 
BOEK NU