SkinPen

Wat is SkinPen medische microneedling?

SkinPen medische microneedling is een revolutionaire behandeling die de natuurlijke herstelprocessen van de huid stimuleert en resulteert in een stralende, gezonde huid. Door het stimuleren van de fibroblasten wordt de productie van collageen en elastine aangezet, wat leidt tot vermindering van fijne lijntjes, rimpels, striae, acne littekens, pigmentvlekjes en het verfijnen van grove poriën.

Voordelen van de SkinPen

  • Eerste FDA goedgekeurde microneedling systeem. Gevalideerd door meer dan 90 kwaliteits- en veiligheidseisen.
  • Geschikt voor alle huidtypen.
  • Korte hersteltijd en minimale bijwerkingen in vergelijking met andere behandelingen.
  • Een behandeling met de SkinPen kan het hele jaar door en is dus niet beperkt tot een specifiek seizoen.
  • Verbetert de opname van huidverzorgingsproducten en maakt de huid gladder en egaler.

Behandeling

We starten de behandeling met het reinigen van je huid. Vervolgens beweegt onze Huid+ Professional de SkinPen over het te behandelen gebied waarbij de kleine naaldjes snel op en neer bewegen. De behandeling wordt afgerond met het aanbrengen van een Premium Biocellulose Masker om je huid te hydrateren en te kalmeren.

Na behandeling

Na de behandeling krijg je een SkinPen treatment kit mee naar huis én een Premium Biocellulose Masker. In de kit zitten 2 tubes. Een Skinfuse Lift: kalmeert de huid, en een Skinfuse Rescue: vult het vochttekort aan en bevordert het huidherstel. Het masker kun je thuis naar behoefte gebruiken om je huid extra te hydrateren en te kalmeren.

SkinPen

Met de komst van het verzachtende, verkoelende en kalmerende SkinPen Premium Biocellulose Masque wordt de huidige SkinPen behandeling naar een heel nieuw level getild. Na een SkinPen behandeling voelt je huid vaak wat gevoelig en trekkerig aan, maar dat is met deze nieuwe Premium behandeling verleden tijd.

Het doorzichtige medische huidmasker is namelijk speciaal ontworpen om perfect aan te sluiten op de behoeften van de huid na een SkinPen behandeling. Het zorgt voor een ware verademing en zal jouw huid niet alleen verzachten, maar ook kalmeren en op een comfortabele manier verzorgen. Het natuurlijke genezingsproces wordt hierbij optimaal ondersteund, zodat je maximaal van de SkinPen resultaten kunt gaan genieten.

Maak nu snel een afspraak en ervaar zelf hoe de SkinPen Premium behandeling dé nieuwe behandeling is waar je niet meer zonder wilt!

 
 
BOEK NU