CIRCADIA SWiCH 

Huidtype-indicaties:
Verouderend, rijp, hyperpigmentatie, hydratatie, klanten ouder dan 37 jaar
 
SWiCH, de kenmerkende behandeling van Circadia, is een uniek alternatief voor chemische peelings dat gebruik maakt van het natuurlijke herstelmechanisme van de huid zonder schade aan te richten. Deze behandeling geeft onmiddellijk een boost aan de uitstraling en het gevoel van verouderende huid.
 
SWiCH is een geavanceerde gezichtsbehandeling ontwikkeld door Circadia als alternatief voor traditionele chemische peelings. Wat deze behandeling uniek maakt, is dat het profiteert van het natuurlijke herstelmechanisme van de huid, zonder schadelijke effecten. In plaats van de huid te beschadigen, stimuleert SWiCH het herstelproces, wat resulteert in een onmiddellijke verbetering van de uitstraling en het gevoel van verouderende huid.
 
Deze behandeling is met name geschikt voor mensen met verouderende, rijpe of hypergepigmenteerde huid en wordt aanbevolen voor klanten die ouder zijn dan 37 jaar. SWiCH biedt een effectieve manier om de tekenen van veroudering aan te pakken en een frissere, jeugdigere uitstraling te bevorderen zonder de agressieve benadering van traditionele chemische peelings.
BOEK NU